O nama

Naša škola

Nova smo škola stranih jezika u Dugom Selu. U novouređenom prostoru, ugodnom ambijentu i mirnom okruženju steći ćete svoja prva ili proširiti postojeća znanja stranih jezika. Ujedno ćete upoznati kulturu i običaje zemalja u kojima se govore jezici koje učite obilježavanjem njihovih praznika, slušanjem glazbe, gledanjem filmova…

Radimo u malim grupama te se maksimalno posvećujemo individualnim zahtjevima svakog polaznika.

U nastavi se služimo najsuvremenijim saznanjima s područja metodike stranih jezika te u jednakoj mjeri radimo na razvijanju sve četiri komunikacijske vještine, slušanju, čitanju, govoru i pisanju.


Naša misija

Naša je misija pružiti Vam kvalitetnu nastavu stranih jezika u Vašoj sredini. Nastojat ćemo ispuniti sva Vaša očekivanja i dovesti Vas do željenog cilja, bilo da se radi o prvom susretu sa stranim jezikom ili o nadogradnji već postojećih jezičnih kompetencija, bilo da se radi o učenju stranog jezika iz zabave ili zbog zahtjeva u Vašem poslovnom okruženju.


Naši polaznici

Naši su polaznici svi oni koji vole i žele učiti strane jezike: predškolci, školarci, mladi, odrasli, zaposleni u tvrtkama… Svakom se polazniku prilagođavamo ovisno o njegovoj dobi, željama i interesima. U našoj školi polaznici uče strane jezike u malim grupama kako bi mogli u potpunosti ostvariti svoj potencijal i zadane ciljeve.


Naši profesori

Naši su profesori stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u nastavi stranih jezika koji se trajno stručno usavršavaju sudjelovanjem na brojnim stručnim skupovima te praćenjem novih trendova i metoda u nastavi stranih jezika. Tijekom svog rada vodili su sve vrste tečajeva stranih jezika na svim razinama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike. Rade i s odraslim polaznicima i s djecom te mogu s ponosom istaknuti brojne uspjehe svojih dosadašnjih polaznika i učenika na raznim natjecanjima, polaganjima ispita za jezične diplome i u korištenju stranog jezika za potrebe posla.